Over Maureen. 

Al van kinds af aan doet Maureen niets liever dan zingen. Nadat zij bij een bruiloft van bekenden de muzikale omlijsting mocht verzorgen en daar zo’n fijne en positieve reacties op heeft gekregen wist ze het dan ook zeker, dit is wat ze moet doen! Zingen en daar andere mensen mee vermaken en raken. Inmiddels doet ze dit al een aantal jaar en geniet ze ook enorm van alle contacten daaromheen. 

Na twee jaar te hebben gewerkt als zangeres bij bruiloften begon het te kriebelen om eens op de plek van een trouwambtenaar te staan. Want hoe mooi zou het zijn om verhalen te mogen vertellen die raken in combinatie met het zingen.... en precies dat was een schot in de roos.


Maureen is naast haar baan als zangeres en trouwambtenaar ook werkzaam als zangdocent. Ze reist heel Nederland door voor auditietrainingen en studio-coaching, ook geeft zij vocallessen op locatie aan teams, groepen en individueel. 
Ze heeft de twee jarige opleiding tot vocalcoach afgerond in Haarlem - 2018 (o.l.v. R. Harp – docent conservatorium Amsterdam) en ze heeft twee jaar gewerkt als docent muziek in het Voortgezet Onderwijs. 

En verder....

In haar vrije tijd is ze graag samen met haar gezin. Met vier kinderen, een hond, kat en een hamster staat het leven van Maureen nooit stil en daar geniet ze juist van. Ze is een echte bezige bij die graag voor anderen zorgt en betrokken blijft bij haar omgeving.

Wat kenmerkt Maureen? – 'een warme persoonlijkheid, loyaal en vol van positieve energie. Ze heeft sterke organisatie-skills en heeft een flinke dosis humor.'

'Maureen is een echte Brabantse meid. Iedereen is welkom'.