A B O U T
M A U R E E NMijn naam is Maureen Martens-Sanders. Getrouwd en moeder van 4 prachtige kinderen. Opgegroeid in Uden, waar ik nog steeds heel fijn woon. Ik hou van mijn gezin, familyfirst is ook echt een typisch dingetje die mij wel kenmerkt. Samen wandelen door het bos of met z'n allen in onze home-made bioscoop films kijken met warme chocolade melk en popcorn. Nou... dan voel ik mij op mijn aller gelukkigst!
Ik lees graag boeken en schrijf zelf teksten over de liefde en het leven. Ik geloof niet in standaard en normaal, ik denk namelijk dat voor iedereen standaard en normaal een andere definitie heeft. Voor mij, maar ook voor jou. Dat vind ik zo mooi aan ons. 
Verder houd ik ook nog van bloemen... Het liefst in alle kleuren en zo wild mogelijk. 

Al zolang als dat ik mij kan herinneren ben ik aan het zingen, ik wist dan ook van jongs af aan dat ik iets wilde doen met muziek. 
Zingen voelt voor mij als een soort medicijn. Ik heb er door de jaren heen heel wat verdriet mee kunnen helen en blijdschap mee kunnen delen. 

Omdat ik wist dat ik van mijn hobby mijn werk wilde maken ben ik 6 jaar geleden begonnen met mijn baan als zangdocent. Ik vind het belangrijk dat ik gespecialiseerd ben in dat wat ik doe zodat de informatie die ik overbreng ook juist is. Ik ben daarom in 2016 de Opleiding Vocal Education onder leiding van Renée Harp (Conservatorium van Amsterdam) gaan volgen en sinds 2018 ben ik een afgestudeerd zangdocente. Ik krijg ontzettend veel energie van het lesgeven en vind het geweldig om mijn leerlingen te zien groeien en ontwikkelen. Niet alleen vocaal, maar ik zie leerlingen ook persoonlijk groeien bij het volgen van de zanglessen in hun mindset. Ik vind het fantastisch om daar een deel aan bij te mogen dragen! 

De allereerste keer zingen tijdens een ceremonie, ik weet het nog als de dag van gister. Ik vond het zó spannend! Zo'n intieme setting. Maar wow! Wat vond ik het zo bijzonder om te mogen doen. 
Ik mocht ervaren dat je als zangeres niet altijd op de voorgrond hoeft te staan, maar vanuit de achtergrond ook heel veel kunt betekenen. Ik denk graag aan anderen, ben ook echt een mensenmens daarom past dit perfect bij mij. 
Inmiddels heb ik al op vele bruiloften en uitvaarten de muzikale omlijsting mogen verzorgen en ik doe dit met ontzettend veel liefde. 
Het persoonlijke contact met het bruidspaar of met de nabestaanden maakt mijn werk als ceremoniezangeres zo bijzonder en dankbaar. 

Luisteren naar jullie persoonlijke wensen en zorgen dat jullie nét wat meer bij jullie emoties komen, dat is waar ik naar toe wil gaan met mijn muziek.