L I V E M U Z I E K 

U I T V A A R T

U bent iemand verloren en u heeft nu de taak om het afscheid te organiseren. Een taak waarbij er al heel veel op u afkomt. 
Live muziek tijdens een ceremonie geeft een mooie aanvulling tijdens een afscheidsdienst. 

H E T 
L A A T S T E 
A F S C H E I D
 

Afscheid nemen is moeilijk. Het is een moment waarvan we weten dat het ooit gaat komen. Het overkomt ons.

Het verzorgen van het afscheid is het laatste moment wat nabestaanden nog kunnen doen voor hun dierbare. Dit wil je goed doen.
Live muziek tijdens een afscheidsceremonie is een bijzondere toevoeging. Het biedt troost bij een moment van rouw.
Wanneer je aan woorden niet genoeg hebt, kan muziek nog zoveel meer vertellen.

"Muziek brengt ons weer even terug naar dát ene moment wat ons zo dierbaar is."

Met mijn warme, fijne en serene stemgeluid weet ik een mooie muzikale omlijsting te geven aan het allerlaatste afscheid.
"Ik voel me ontzettend dankbaar dat ik met mijn zang troost kan bieden tijdens het moment van afscheid."

Samen kijken naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met me op. Ik maak graag tijd voor een persoonlijk kennismakingsgesprek waarin we alles rustig door kunnen nemen. 


'Het laatste afscheid,
het moet dan ook bijzonder zijn...' 

K E N N I S M A K E N

Wat kun je verwachten bij een kennismaking? Ik kom bij jullie langs op locatie*, hier bespreken we al jullie wensen en beantwoordt ik al jullie vragen.
Wanneer dit allemaal goed besproken is én jullie er een goed gevoel bij hebben (dat is het allerbelangrijkste!) dan zullen we verder gaan naar de invulling van de muzikale omlijsting. Welke liedjes jullie graag willen horen en wanneer deze liedjes tijdens de dienst het mooiste uitkomen.
Is er eventueel een verzoeknummer die jullie graag zouden willen horen?

Dit alles nemen we mee en hier maak ik dan een kleine opzet van en deze stuur ik per mail naar jullie. Wanneer jullie akkoord geven en mij definitief willen boeken dan ga ik voor jullie aan het werk. Tussentijds hebben we, indien nodig nog één keer contact bij geen bijzonderheden. Zo weten we samen zeker dat alles gaat zoals het voor jullie gewenst is.

Klik hier om naar het contact formulier te gaan. *


* Kennismakingen zijn geheel corona-proof volgens de richtlijnen van het RIVM. Mocht u toch liever vanuit huis kennismaken dan kan dit natuurlijk ook via Meet of door te videobellen via Whatsapp. 

R E V I E W S

'Tijdens het 60 jarig jubileum van onze ouders heeft Maureen gezongen. Alles klopte tot in het detail, zelf een verzoeknummer was haar niet vreemd.  Helaas is onze moeder kort daarna overleden. Ook toen hebben we Maureen gevraagd om weer te komen zingen. Het was weer zo mooi. Maureen is lief, betrokken en weet met haar fijne stem de juiste snaar te raken. We hebben fijn afscheid kunnen nemen van ons mam. " - A. 

"Ist wirklich richtig schön, eine super schöne Stimme"