L I V E M U Z I E K  

H U W E L I J K 

Jullie zijn verloofd en mogen een geweldige dag gaan organiseren! 
Live muziek tijdens een huwelijksvoltrekking geeft ontzettend veel sfeer en warmte tijdens de ceremonie. 
Maureen verzorgt met alle liefde én plezier de muzikale omlijsting op júllie grote dag! 

L I V E M U Z I E K    
B R U I L O F T 

Jullie gaan trouwen? Allereerst van harte proficiat!


Jullie ceremonie moet een onvergetelijk moment worden. Dit is immers hét moment! Een moment van een nieuw begin samen. 
Maak jullie huwelijksceremonie extra speciaal door er livemuziek aan toe te voegen. 

Trouwen jullie in een kerk, stadhuis, tuin, kasteel of een mooi klooster? 
Van alles is mogelijk! Maak van jullie huwelijkssluiting een prachtig,  magisch, uniek en bijzonder moment door er live muziek aan toe te voegen met een kleine intieme setting, helemaal afgestemd op jullie wensen. 

Beeld je maar alvast eens in, dat je elkaar voor het eerst ziet en richting het altaar loopt... met op de achtergrond een lied die volledig past bij jullie, gezongen door Maureen met een heerlijke easy-listening sound. Perfect afgestemd op de locatie, het aantal gasten maar vooral, perfect afgestemd op jullie wensen!

Jullie zoeken 'jullie' liedjes uit en ik zal ze in een eigen muzikaal jasje steken. In overleg kan ik een lied speciaal naar jullie wens schrijven voor een nog persoonlijkere touch aan het al óh zo bijzondere moment. 

Willen jullie graag meer informatie? Ik denk graag met jullie mee. 
Voorafgaand aan de grote dag worden er twee gesprekken met jullie ingepland om ervoor te zorgen dat de muzikale omlijsting op deze dag helemaal aansluit op jullie wensen. 

Livemuziek tijdens jullie ceremonie is al mogelijk vanaf €290,-

K E N N I S M A K E N 

LET'S MEET AND TELL ME ALL ABOUT YOU! 


Wat kun je verwachten bij een kennismaking? Ik ben natuurlijk heel benieuwd naar jullie én jullie wensen, ook beantwoord ik al jullie vragen.
Wanneer dit allemaal goed besproken is, en jullie er een goed gevoel bij hebben (dat is het allerbelangrijkste!) dan zullen we verder gaan naar de invulling van de muzikale omlijsting. Welke liedjes passen er echt bij jullie en wanneer komen deze liedjes het mooist uit.
Is er eventueel een verzoeknummer die jullie graag zouden willen horen? Willen jullie graag een nummer herschreven hebben? Ik doe dit allemaal graag voor jullie.

Dit alles nemen we mee en hier maak ik dan een kleine opzet van en deze stuur ik per mail naar jullie. Wanneer jullie akkoord geven en mij definitief willen boeken dan ga ik voor jullie aan het werk. We zullen ongeveer vier weken voor de bruiloft nog even met elkaar telefoneren om zeker te weten dat alles nog klopt (denk aan het draaiboek/locatie binnen/buiten etc). En hierna is het volledig aan mij, en zal ik er alles aan doen om de muzikale omlijsting onvergetelijk te maken.


* Kennismakingen zijn geheel corona-proof volgens de richtlijnen van het RIVM. Mocht u toch liever vanuit huis kennismaken dan kan dit natuurlijk ook via Meet of door te videobellen via Whatsapp. 

R  E V I E W S

"Maureen heeft geweldig gezongen op onze bruiloft. Van het contact tot op de dag van de bruiloft was zij betrokken. Ze heeft zelf contact gelegd met de locatie waar wij trouwden om zeker te weten dat alles goed verliep op de dag zelf. Het was één en al liefde. Dankjewel Maureen! " -N&E 

"Tijdens het 60 jarig jubileum van onze ouders heeft Maureen gezongen. Alles klopte tot in het detail, zelf een verzoeknummer was haar niet vreemd.  Helaas is onze moeder kort daarna overleden. Ook toen hebben we Maureen gevraagd om weer te komen zingen. Het was weer zo mooi. Maureen is lief, betrokken en weet met haar fijne stem de juiste snaar te raken. We hebben fijn afscheid kunnen nemen van ons mam. " - A. 

"Ist wirklich richtig schön, eine super schöne Stimme"