Livemuziek Uitvaart 

U bent iemand verloren en u heeft nu de taak om het afscheid te organiseren. 
Een taak waarbij er al heel veel op u afkomt en iets wat u natuurlijk goed wilt doen. 
De stem van Maureen voegt iets waardevols toe aan de afscheidsdienst. 

Voor een allerlaatste keer afscheid nemen is moeilijk. Het is een moment waarvan we weten dat het ooit gaat komen. Het overkomt ons allemaal. Tijdens een afscheidsdienst is livemuziek een hele mooie aanvulling bij het zó persoonlijke levensverhaal van uw dierbare en het bied troost bij een moment van rouw. Samen herinneringen ophalen door middel van de muziek, samen nog even delen wat er was.... 

'One song can bring back a thousand memories'

'Ik voel me ontzettend dankbaar dat ik met mijn muziek troost kan bieden tijdens het moment van afscheid nemen. Ik zing dan ook graag liedjes die voor jullie zo speciaal zijn, van hedendaagse liedjes tot klassiekers als 'Time to say goodbye' en 'het dorp' van Wim Sonneveldt.'

Prijsopgave* en repertoire: Download
*Live muziek op basis van professionele muziekbanden/tapes, uiteraard zijn andere nummers ook mogelijk tegen meerprijs á €50 - per lied.
Ook mogelijk met live pianist, neem hiervoor contact met mij op. 

Wat anderen zeggen...

'Tijdens het 60 jarig jubileum van onze ouders heeft Maureen gezongen. Alles klopte tot in het detail, zelfs een verzoeknummer was haar niet vreemd.  Helaas is onze moeder kort daarna overleden. Ook toen hebben we Maureen gevraagd om weer te komen zingen. Het was weer zo mooi. Maureen is lief, betrokken en weet met haar fijne stem de juiste snaar te raken. We hebben fijn afscheid kunnen nemen van ons mam. " - A. 

Wat anderen zeggen...

'Maureen zong het lievelingslied van ons pap. Wat was het mooi. Zo blij dat we hebben gekozen om Maureen dit nummer ten gehore te laten brengen.' - K. 


Wat anderen zeggen: 

"Ist wirklich richtig schön, eine super schöne Stimme"   - C. 

Boeken of meer informatie? 

Wil je graag meer informatie of wil je direct een aanvraag plaatsen? Neem gerust contact op. Je ontvangt binnen 24u een reactie.

Het laatste afscheid, het mag dan ook bijzonder zijn.